Την Τετάρτη 26/6/2024 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των μελών του, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, μετά την ομόφωνη έγκριση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας με τριετή θητεία. Μετά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών του νέου Διοικητικό και του νέου Εποπτικό Συμβουλίου της επόμενης μέρας, η κατανομή των αρμοδιοτήτων έχει ως εξής:

Δημητρακάκη Αγγελική – Πρόεδρος Δ.Σ.
Κρεμύδας Σμάραγδος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Κώστας Αντώνιος – Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.
Καγιάννη Θεοδώρα – Ταμίας Δ.Σ.
Μαμαλιά Δέσποινα – Μέλος Δ.Σ.
Παντελίδης Ιωάννης – Μέλος Δ.Σ.
Μαμαλικίδου Ελισσάβετ – Μέλος Δ.Σ.

Λημναίου Παρθένα – Πρόεδρος Ε.Σ.
Καρακατσάνη Ευανθία – Μέλος Ε.Σ.
Εμμανουηλίδου Αικατερίνη – Μέλος Ε.Σ.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, σε κλίμα χαράς, σεβασμού και συγκίνησης, τιμήθηκε ο Συνιδρυτής και Πρώτος Πρόεδρος του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, Συντονιστής-Διευθυντής Ψυχίατρος Μιχαήλ Σωτηρίου, για την πολυετή, σημαντική και καθοριστική συμβολή και προσφορά του στον ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας.

Σημειώνεται ότι, την εκδήλωση και τον κ. Σωτηρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υφυπουργός Υγείας κ. Μιχαήλ Τιμοσίδης και ο πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας